сите категории
EN
Често поставувани прашања

Дома> Вести > Често поставувани прашања

Какви кондензатори снабдувате?

Време:-2020 12 09- Удри: 13

Pchicon е модерно претпријатие со висока технологија што го интегрира развојот, производството и маркетингот на алуминиумски електролитички кондензатори.

Pchicon интегрира ресурси и користи научни и технолошки иновации за да развие 29 серии, повеќе од 3000 вредности на врвни алуминиумски електролитички кондензатори, вклучувајќи течен алуминиумски електролитички кондензатори и цврсти алуминиумски електролитички кондензатори со одлична стабилност, издржливост и употребливост.

Претходно: Кои земји извезувате?

Следно: Никој

Сервисна линија

+ 8615399723311

Работно време: 8:00 ~ 17:00 часот

ВКЛУЧИ СЕГА

во близина
Прашајте сега