сите категории
EN
Често поставувани прашања

Дома> Вести > Често поставувани прашања

Кои земји извезувате?

Време:-2021 11 30- Удри: 19

Досега, pchicon ја обезбедува нашата напредна услуга и алуминиумски електролитски кондензатори на повеќе од 800 добро познати домашни и меѓународни претпријатија.

Нашите кондензатори се извезени во Иран, Ирак, Индија, Турција, Виетнам, Бразил, Индонезија, Русија, Германија, Пакистан, Египет итн.


Сервисна линија

+ 8615399723311

Работно време: 8:00 ~ 17:00 часот

ВКЛУЧИ СЕГА

во близина
Прашајте сега