сите категории
EN
Вести

Дома> Вести > Вести

Работилницата за изглед и пакување ја спроведува работата на склопната линија

Време:-2021 11 30- Удри: 58

На 27 ноември 2021 година, Pchicon ја заврши последната работа за украсување на работилницата за изглед и пакување, може да ја имплементира операцијата на склопување сега.

По спроведувањето на работата на склопната линија, може да го намали интензитетот на трудот на вработените, да ја намали фреквенцијата на ракување и да го намали губењето на активности, значително да ја подобри ефикасноста на работата!

20211130103414_75706

20211130103427_88058

Сервисна линија

+ 8615399723311

Работно време: 8:00 ~ 17:00 часот

ВКЛУЧИ СЕГА

во близина
Прашајте сега