сите категории
EN

Нашите производи

  • стандард

  • Висока доверливост

  • Низок ESR

  • Snap-in

  • СМД

  • Солидна

Серија RR/ RP/ GV

Серија RR/ RP/ GV

Примена: Погоден за напојување со LED погон, напојување со префрлување/ Кола со промена на поларитетот или префрлување на поларитетот/ Адаптер за напојување и друго општо електронско коло.

карактеристики:
Работен температурен опсег
Опсег на номинален напон (VDC)
Опсег на оптоварување
Номинален опсег на капацитет
Толеранција на номинален капацитет
-40 ~ 105 степени
6.3 ~ 500 волти
2~3 Khrs (105 степени.)
1 ~ 6800uF
±20% (на 25℃ 120Hz)
Серија AL/ KL/ CL/ GK/ GE

Серија AL/ KL/ CL/ GK/ GE

Примена: Погоден за стандардно напојување/ Напојување со висок квалитет/ Електронир баласт со висококвалитетно напојување со ЛЕД, светилка за заштеда на енергија/ Други електронски кола за опкружување со висока температура.


карактеристики:
Работен температурен опсег
Опсег на номинален напон (VDC)
Опсег на оптоварување
Номинален опсег на капацитет
Толеранција на номинален капацитет
 
-40-130 степени.
160 ~ 500 волти
6~20 Khrs (105 степени.)
1 ~ 330uF
±20% (на 25℃ 120Hz)
RF/ RS/ RZ/ Серија

RF/ RS/ RZ/ Серија

Примена: Погоден за LED напојување, прекинувачки напојувања, аудио и други електронилни кола/ Напојување со преклопна комуникациска опрема, мерни инструменти/ Индустриска контролна опрема/ Висока температура, електронско коло со висока доверливост.

карактеристики:
Работен температурен опсег
Опсег на номинален напон (VDC)
Опсег на оптоварување
Номинален опсег на капацитет
Толеранција на номинален капацитет
 
-40-130 степени.
6.3 ~ 120 волти
3~16 Khrs (105 степени.)
1 ~ 10000uF
±20% (на 25℃ 120Hz)
LM/LH/LP серија

LM/LH/LP серија

Примена: Погоден за напојување, контролно коло и друго општо монтирање на ПХБ/ Висока брановидна струја при монтирање на ПХБ.

карактеристики:
Работен температурен опсег
Опсег на номинален напон (VDC)
Опсег на оптоварување
Номинален опсег на капацитет
Толеранција на номинален капацитет
 
--40~105 степени.
10 ~ 450 волти
2 Khrs (105 степени.)
68 ~ 47000uF
±20% (на 25℃ 120Hz)
Серија RVT/ RVH/ RVL

Серија RVT/ RVH/ RVL

Примена: Погоден за висока густина, целосно автоматско монтажа на површината, лемење со повторно проток на висока температура.

карактеристики:
Работен температурен опсег
Опсег на номинален напон (VDC)
Опсег на оптоварување
Номинален опсег на капацитет
Толеранција на ромски капацитет
 
-40-105 степени.
10 ~ 450 волти
2~10 Khrs (105 степени.)
1 ~ 820uF
±20% (на 25℃ 120Hz)
Серија HS/ HZ/ HR/ HG/ HT/ HL/ HF

Серија HS/ HZ/ HR/ HG/ HT/ HL/ HF

Примена: Погоден за DC-DC конвертор, комуникациско напојување, сет-топ боксови, рутер, ТВ, регулатор на напон, адаптер за мобилен телефон (полнач за мобилен телефон), матична плоча за компјутер и графичка картичка/ Коло за напојување и индустриска електронска опрема/ Автомобилство, LED погонска моќност/ Ниска ESR во опсегот на висока фреквенција, дозволете голема бранова струја.

карактеристики:
Работен температурен опсег
Опсег на номинален напон (VDC)
Опсег на оптоварување
Номинален опсег на капацитет
Толеранција на номинален капацитет
-55-125 степени.
2.5 ~ 63 волти
2 Khrs (105 степени.)
4.7 ~ 3500uF
±20% (на 25℃ 120Hz)

Препорачајте производ

Повеќе
Од 1994 година до сега

Упорност Инсистирајте

Yiyang Pengcheng Technology Development Co., Ltd, е основана во 1994 година. Со регистриран капитал од 15 милиони јени, Pengcheng е модерно претпријатие со висока технологија што го интегрира развојот, производството и маркетингот на алуминиумски електролитски кондензатори.

примена поле

Зошто да изберете Pchicon

Сертификати за квалитет и патенти

Pchicon е квалитетно ориентиран добавувач за алуминиумски електролитски кондензатори. Добивме ISO9001:2015, ISO14001:2005, IATF16949:2016, Rohs и Reach сертификати за квалитет. И доделивме повеќе од 30 патенти за промовирање на производството на капацитети.

Способности за истражување и развој

Pchicon има глобален водечки индустриски центар за истражување и развој, и професионален тим за истражување и развој со 27 години искуство. Развивме 23 серии и повеќе од 3000 вредности во одлична стабилност, издржливост и корисност до сега.

индустрија Вести

Повеќе

Клиент за соработка

Повеќе

Сервисна линија

+ 8615399723311

Работно време: 8:00 ~ 17:00 часот

ВКЛУЧИ СЕГА

во близина
Прашајте сега